Tjänster
Fastighetskund

 

Vi förvaltar fastigheter och lokaler åt bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag. Både teknisk och administrativ förvaltning samt städning.

 

Administrativ förvaltning

Det handlar om allt från juridik och statliga underhållskrav till störningsärenden med boende och upphandlingar av olika tjänster. Självklart står vi till tjänst även här. Anlitar ni oss för den administrativa förvaltningen kan ni inte bara känna er trygga i att allt kommer att fungera med dessa bitar utan ni kommer även att få en bundsförvant att ha i ryggen i frågor som kan vara tunga att hantera själva. Eller om ni bara vill fråga om råd i enskilda ärenden. Vi tar hand om sådant som kan vara både tidskrävande och betungande för en förening. Ni sova lugnt om vi tar hand om dessa frågor åt er.


Teknisk förvaltning

Vi tar hand om era fastigheter och/eller lokaler i precis den utsträckning ni önskar. Med ett tillsynskontrakt ser vi till att allt fungerar, lyser och stänger som det ska. Vi går igenom allt från trapphus, källare och driftutrymmen till tvättstugor och cykelrum. I våra kontrakt ingår byte av ljuskällor, justeringar av befintliga funktioner; dörrstängare, portlås m.m. samt översyn av undercentraler och el- samt fläktrum. Vi ser även till att reservmaterial finns på plats och ni betalar bara för ert eget material. Många tar extra betalt för alla åtgärder som utförs. Vi tar betalt då vi måste byta ut eller göra nyinstallationer. I övrigt ingår väldigt mycket i våra tillsynsavtal. Utöver detta kommer vi att ha hela vår personalstab till er tjänst beroende på vad ni vill ha hjälp med. Vi har spetskompetens inom alla områden vare sig ni vill driftoptimera eller byta värmepump i er undercentral, byta portbelysning eller bygga ramp för bättre framkomlighet eller behöver vitvarureparationer eller utbyte av vitvaror. Vi kommer alltid att arbeta proaktivt genom att se tendenser och förebygga katastrofer eller mindre problem som kan drabba era fastigheter. Vi har öga för sådant och vi vill hålla en aktiv kontakt med er beträffande statusen på era fastigheter.


Fastighetsstäd

Självklart erbjuder vi även städning av era fastigheter, lokaler och enskilda utrymmen. Vi vet att många är missnöjda över just städningen i allmänna utrymmen och det är ofta en utmaning att ta sig an detta men vi antar gärna denna. Då vi tycker att det är viktigt med god kontakt mellan oss och alla våra kunder, både övergripande samt med vår personal på plats, garanterar vi svensktalande personal med ansvarskänsla som själva kan svara på frågor och göra insatser. Vi tar oss an uppdrag i alla storlekar. Allt från mindre projekt som flyttstädningar och saneringar av mindre utrymmen till stora bostadsrättsföreningar med hundratals trapphus eller industrilokaler alternativt butiker. Både för vardaglig städning på kontrakt till djupare storstädningar och punktinsatser. Ni är mycket välkomna att inkomma med en förfrågan om hur vi kan hjälpa er, så gör vi ett besök på plats, för att allt skall bli så rättvist och seriöst som det är möjligt.


Entreprenader

Vi erbjuder entreprenader inom allt ni kan önska. Vi har arbetat med allt från dräneringar och omputsning av fasader till takomläggningar, taksäkerhet, fönsterbyten och hela badrumsrenoveringar. Allt från A-Ö

Vi bygger om lokaler och tvättstugor, byter vitvaror eller reparerar dessa.

Andra insatser vi arbetar mycket med är trygghetsbaserade åtgärder som installationer av säkerhetsdörrar i källaringångar, utbyte av trapphus- och källarbelysningar till närvarostyrda armaturer, i LED såklart, samt skalskydd.

Utöver detta löser vi även era lagstyrda krav som OVK-kontroller, Energideklarationer & radonundersökningar.

Projektledning
I samband med ovanstående entreprenader, eller som inhyrd konsult för kunders egna entreprenader, så erbjuder vi naturligtvis även projektledning för att säkerställa att allt följer byggplan, byggregler samt att arbetena blir korrekt besiktade efter det utförts.

Har ni strul eller något fel i fastigheten?
Vi förvaltar er Fastighet med största omsorg och erfarenhet.

Felanmälan