Om Cura Center

Etablerat 2012

Det här är Cura Center

Hållbar fastighetsförvaltning för framtiden.

Vi levererar fastighetsförvaltning av hög klass

Cura, ett latinskt ord med flera betydelser.

Vi har valt att använda oss av det namnet för att det bland annat betyder ”vård av..” vilket beskriver väldigt väl hur vi ser på vår uppgift. Vi vill ta hand om och vårda era fastigheter på bästa sätt. Detta är vad vi har gjort i så många år och det är det vi kan bäst. Vi arbetar med en stor ansvarskänsla och vi tar våra uppdrag på allvar. Vi vet vad fastigheter samt deras representanter behöver. Det handlar om allt från kompetens och sunt förnuft till bemötande och lyhördhet. Vi skall kunna hålla det vi lovar.

Kontakta oss

Partners

Spetskompetens

Vad gäller kompetens så kan vi erbjuda de allra flesta tjänster för våra kunder. Hela vår grundidé är att vi vill kunna utföra nästan alla jobb med egen personal. Effekten för våra kunder blir att vi förkortar utförandetider, det blir billigare och inga onödiga extra pålägg på priset. Vi har bred personalarsenal där vi ser den interna kompetensutvecklingen som en ren bonus för oss. Jobbar man med de bästa blir man bättre själv. Så har vi även tänkt från början. Anställer vi bara personer som är duktigare än oss själva i varje enskild nisch så vet vi att de kan hålla det vi lovar. Detta öppnar alltså även dörrar för de entreprenadtjänster vi erbjuder. Istället för att anlita någon utifrån anlitar vi alltså oss själva, vilket förövrigt alla kan göra – inte bara våra kontraktskunder, vilket effektiviserar allt för både oss och kund.

Nöjda kunder

Vi binder inte upp våra kunder på långa uppsägningstider eller jättelånga kontrakt. Hela poängen med detta är att vi vill att våra kunder skall vara frivilliga. Det handlar om rakhet, tydlighet, ärlighet och kommunikation. Vi kommer aldrig att överdebitera timmar eller vara oskäliga i vår prissättning. Vi hoppas på långsiktiga samarbeten som gynnar alla parter. Då vi dessutom har egen personal i största möjliga utsträckning så kortar vi väntetider, har lägre slutpriser och kunderna vet vem som gör jobben. Det ska alltid finnas en trygghet där för en kund till Cura.

Cura Center logo
Startade 2012

Vi har levererat fastighetsförvaltning av toppklass sedan 2012

2012

Cura startar

2016

Omorganisation och namnbyte till Cura Center.

2020

Text...

2022

Text...

Till er tjänst

Möt våra medarbetare

Vill du bli en av oss? Hör av dig.

Kontakta oss
Conny på Curacenter
Conny Brithén

VD
Förvaltare/Projektledare
Besiktningsman
conny@curacenter.se

Camilla Johansson

Kundansvarig/Assisterande Förvaltare
camilla@curacenter.se

Martin Sköldmark

Arbetsledare
martin@curacenter.se

Elisabeth på Curacenter
Elisabeth Karlsson

Kundservice/fakturafrågor
felanmälan
elisabeth@curacenter.se

Mauricio Yañez

Fastighetstekniker/Rörmokare
mauri@curacenter.se

Ivan Klasan

Fastighetstekniker/Snickare
ivan@curacenter.se

Marcus Svensson

Fastighetstekniker/Serviceman
marcus@curacenter.se

Jonathan Nybakk

Fastighetstekniker
jonathan@curacenter.se

Daniel Bergne

Fastighetstekniker
daniel@curacenter.se