Tjänster för Fastighetsägare och BRF

Vi kan fastigheter och lokaler

Vi förvaltar fastigheter och lokaler åt bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag. Både teknisk och administrativ förvaltning samt städning.

Kontakta oss så berättar vi mer!
Vi erbjuder det mesta inom fastighet

Upptäck våra tjänster

Kompetens, erfarenhet, sunt förnuft och ett vänligt bemötande allt under ett och samma tak.

Administrativ förvaltning

Anlitar ni oss för den administrativa förvaltningen kan ni inte bara känna er trygga i att allt kommer att fungera med dessa bitar utan ni kommer även att få en bundsförvant att ha i ryggen i frågor som kan vara tunga att hantera själva.

Eller om ni bara vill fråga om råd i enskilda ärenden. Vi tar hand om sådant som kan vara både tidskrävande och betungande för en förening. Ni sova lugnt om vi tar hand om dessa frågor åt er.

Störningsärenden
Statliga underhållskrav
Upphandlingar
Kontakta oss så berättar vi mer!
Erfarenhet
Vi har lång erfarenhet, är experter och ger snabba svar och löser era problemen.
Ordning och reda
Vi håller ordning på dokumentation och kommunikation i vår kundportal.
Effektivitet
Med vår effektivitet och noggrannhet kommer tryggheten automatiskt.

Teknisk förvaltning

Vi tar hand om era fastigheter och/eller lokaler i precis den utsträckning ni önskar. Med ett tillsynskontrakt ser vi till att allt fungerar, lyser och stänger som det ska. Vi går igenom allt från trapphus, källare och driftutrymmen till tvättstugor och cykelrum. I våra kontrakt ingår byte av ljuskällor, justeringar av befintliga funktioner; dörrstängare, portlås m.m. samt översyn av undercentraler och el- samt fläktrum.

Vi ser även till att reservmaterial finns på plats och ni betalar bara för ert eget material. Många tar extra betalt för alla åtgärder som utförs. Vi tar betalt då vi måste byta ut eller göra nyinstallationer. I övrigt ingår väldigt mycket i våra tillsynsavtal. Utöver detta kommer vi att ha hela vår personalstab till er tjänst beroende på vad ni vill ha hjälp med.

Vi har spetskompetens inom alla områden vare sig ni vill driftoptimera eller byta värmepump i er undercentral, byta portbelysning eller bygga ramp för bättre framkomlighet eller behöver vitvarureparationer eller utbyte av vitvaror. Vi kommer alltid att arbeta proaktivt genom att se tendenser och förebygga katastrofer eller mindre problem som kan drabba era fastigheter. Vi har öga för sådant och vi vill hålla en aktiv kontakt med er beträffande statusen på era fastigheter.

Värme
Belysning
Vitvaror
Vatten
Kontakta oss så berättar vi mer!
Anlita ett proffs
Vi håller en övergripande och proaktiv kontroll av den tekniska statusen i er fastighet.
Ekonomisk hållbarhet
Med en strategisk och långsiktig plan för fastigheten tryggar ni er fastighet för framtiden.
Vi ligger i framkant
Vi håller koll på nya möjligheter till driftsoptimering och energisparande åtgärder.

Entreprenad

Vi erbjuder entreprenader inom allt ni kan önska. Vi har arbetat med allt från dräneringar och omputsning av fasader till takomläggningar, taksäkerhet, fönsterbyten och hela badrumsrenoveringar. Allt från A-Ö.

Vi bygger om lokaler och tvättstugor, byter vitvaror eller reparerar dessa.

Andra insatser vi arbetar mycket med är trygghetsbaserade åtgärder som installationer av säkerhetsdörrar i källaringångar, utbyte av trapphus- och källarbelysningar till närvarostyrda armaturer, i LED såklart, samt skalskydd.

Utöver detta löser vi även era lagstyrda krav som OVK-kontroller, Energideklarationer & radonundersökningar.

Omputsning av fasader
Takomläggningar
Fönsterbyten
Renovering av badrum
Bygger om lokaler
Byter vitvaror
Projektledning

I samband med ovanstående entreprenader, eller som inhyrd konsult för kunders egna entreprenader, så erbjuder vi naturligtvis även projektledning för att säkerställa att allt följer byggplan, byggregler samt att arbetena blir korrekt besiktade efter det utförts.

Kontakta oss så berättar vi mer!